Verslag

Aankondiging: Stadsgesprek De Lieve Stad - 29 nov

Deel dit bericht
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+

Een jaar geleden overleed burgemeester Van der Laan. Hij sloot zijn brief aan alle Amsterdammers af met de woorden: zorg goed voor de stad en voor elkaar. Het afgelopen jaar hebben we tijdens maandelijkse Stadsgesprekken gekeken hoe we als professionals onder andere De Groene Stad, De Roze Stad en De Toegankelijke Stad dichterbij kunnen brengen. Tijdens de Stadsgesprekken zijn mooie coalities gesloten en nieuwe gezichtspunten ontstaan.

Op 29 november brengen we de uitkomsten van deze stadsgesprekken bij elkaar en blikken we vooral ook vooruit: Tijdens Stadsgesprek De Lieve Stad stellen we een pamflet op: zó brengen we als Amsterdamse professionals de lieve stad dichterbij. Hoe kunnen we inclusiever werken. Hoe kunnen we aan de voorkant de stad toegankelijker en leefbaarder maken? Hoe praten we mét bewoners, in plaats over?

Met inspiratie van o.a. Jan Hoek (wethouder Almere) en vanuit de eerdere stadsgesprekken. Aansluitend is er een netwerkborrel.

Datum: 29 november
Tijd: Inloop vanaf 15.00 (een half uur eerder dan normaal).
Bijeenkomst van 15.30-17.30
Sprekers: o.a. Jan Hoek (Wethouder Almere), Debora Laurie (directeur Cliëntenbelang Amsterdam)
Locatie: Verzetsmuseum Amsterdam (Plantage Kerklaan 61)
Aanmelden: info@kennisnetwerk-amsterdam.nl

 

SPECIALE AANBIEDING

Bezoekers van het Stadsgesprek De Lieve Stad krijgen de gelegenheid om voorafgaand aan de bijeenkomst gratis het Verzetsmuseum Amsterdam te bezoeken, waar momenteel de aangrijpende tentoonstelling Explosiegevaar! – De aanslag op het Amsterdamse bevolkingsregister te bezichtigen is.

Deel dit bericht
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+